Societat

Desapareix una dona quan passejava per una platja de Lloret de Mar

Una onada s'hauria endut la noia, una polonesa de 37 anys

Un dispositiu de recerca format per Bombers, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil, Salvament Marítim, Policia Local i el SEM treballa des de la mitjanit per trobar-la

Una noia polonesa de 37 anys està desapareguda des d'ahir dijous a la mitjanit quan una onada la va arrossegar mentre passejava arran de mar en una platja de Lloret de Mar (Selva), acompanyada de la seva parella. Els Bombers van rebre l'avís passada la mitjanit i van iniciar la recerca, en la que també hi participen altres cossos d'emergències.

Poc després de tres quarts d'una de la matinada d'aquest divendres el telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís que un cop de mar s'havia endut la dona mentre passejava per Sa Caleta, davant l'Hotel Rosamar.

Aleshores s'ha activat un dispositiu de recerca, amb focus i escales, en què hi han participat efectius de Bombers de la Generalitat (3 dotacions), el Grup Especial de Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, un helicòpter de Salvament Marítim, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil municipal.

La recerca s'ha perllongat durant unes hores i s'ha suspès fa una estona per reprendre's en breu. A partir de dos quarts de nou s'ha iniciat a Blanes un dispositiu de recerca amb unitats subaquàtiques dels Bombers, els Mossos i la Guàrdia Civil. També hi participen efectius de Salvament Marítim, protecció civil municipal, Policia Local i el SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.