Societat

Èxit del carnaval solidari d'Olot

La Santjoanenca i els Gínjols, premiats, aliments per a Càritas i diners pera Joan XXIII

La gondola al ponte vecchio de Venècia, de la Santjoanenca de Sant Joan les Fonts, i les flors del jardí particular dels Gínjols d'En Bas han estat els guanyadors de la rua del carnaval d'Olot com a millor carrossa i millor comparsa, respectivament. Els primers premis locals també en carrosses i comparses van ser per a l'Associació Lúdica i Cultural Marxosos de Santa Pau i pels Alots d'Olot. En carrosses, el segon i el tercer premi se'l va endur la Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca i Carnavàlia de la Garrotxa de Llocalou, i, en comparses, l'Associació Cultural Jym's de Montcada i Reixach i la penya Pescallunes de Sant Feliu de Pallerols.

El Carnaval d'Olot, l'última de les grans festes carnavalesques que se celebra a les comarques gironines, es va inaugurar amb un espectacle al Teatre Principal amb la participació de la majoria de reis i reines que hi ha hagut, presidits pels d'enguany, Manel Àrias i Montse Becerra. El rei i la reina van protagonitzar diversos actes previs, sobretot a les escoles de la ciutat.

El president del Centre d'Iniciatives Turístiques (CIT) d'Olot, Josep Andrés, remarca el vessant solidària del carnaval d'aquest any, que ha recollit aliments per a Càritas i que ha donat una part dels ingressos que genera la festa a l'escola d'educació especial Joan XXIII d'Integra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia