Societat

Dos ciclistes morts i dos de ferits en un atropellament a Soses

Els Mossos han detingut el conductor del vehicle implicat, veí d'Aitona, que ha donat positiu en el control d'alcoholèmia

Les dues víctimes eren cunyats i veïns de Seròs

Dos ciclistes han mort i dos més han resultat ferits en un atropellament que hi ha hagut aquest matí a la carretera LP-7041 entre Soses i Aitona, al Segrià. Un dels ferits és greu i l'altre lleu, i han estat traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del turisme que els ha envestit i que ha marxat del lloc a peu.

L'arrestat és un veí d'Aitona de 23 anys, de nacionalitat espanyola i d'origen peruà, que ha donat positiu al control d'alcoholèmia, segons han confirmat els Mossos d'Esqua dra.

El conductor detingut ha marxat a peu després del sinistre. Anava acompanyat d'un altre home que també ha marxat. Els Mossos l'han detingut a Aitona, la població on viu,

Les víctimes mortals eren veïnes de Seròs, al Segrià, tenien 54 i 57 anys i eren cunyats. A Seròs aquest diumenge es viu una gran commoció i l'ajuntament ha decidit decretar dos dies de dol, segons ha confirmat l'alcalde, Gabriel Pena.

L'accident ha passat a un quart de vuit del matí quan, a la sortida d'un petit revolt però ja a la recta, el Seat Ibiza que conduïa el detingut ha envaït el sentit contrari i ha atropellat el grup de ciclistes, dels quals dos han mort a l'acte. Es tracta de Javier M.B., de 57 anys i Juan José R.M., de 54 anys. Els altres dos han resultat ferits i han estat traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Un d'ells tenia ferides lleus i ja ha estat donat d'alta. L'altre ha tingut lesions més greus, però no es tem per la seva vida.

Està previst que el conductor passi aquest dilluns a disposició judicial.El sinistre ha passat al punt quilomètric 4 de la carretera LP-7041 al terme de Soses. Arran de l'atropellament mortal s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM.Pel que fa a l'afectació viària, en el tram del sinistre s'ha circulat amb pas alternatiu fins a les 12.50h



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia