Fantasia i emoció en dansa

La façana de l'ajuntament esdevindrà un escenari vertical

Un dels espectacles més vistosos de la fira tindrà lloc el divendres 6 de novembre (19.30 h i 22.00 h, a la plaça Major). Emoció, fantasia i desitjos es faran realitat sobre la façana de l'ajuntament manresà per obra del Circ Delícia, una companyia que barreja en els seus espectacles circ, dansa, dansa aèria i vertical, teatre i música. El muntatge de dansa aèria disposarà de l'acompanyament musical dels Ministrils d'en Pere Botero i de la Cobla Ciutat de Manresa.

Les propostes de dansa inclouen altres espectacles, com ara l'estrena a Catalunya de Las maletas de ida y vuelta, un viatge d'anada i tornada inspirat en l'emigració, l'exili, la fam, la guerra, l'oblit i la humiliació (divendres 6, 19.30 h, itinerant: Sant Domènec, passeig Pere III, Kursaal) o la representació de Centendansa per l'Esbart Manresà (diumenge 8, 18.30 h al Kursaal, 18 euros). L'Esbart Manresà de Dansaires celebra un segle d'existència amb un espectacle d'arrel estrenat a principi d'any, coincidint amb la data de la seva primera actuació, el 7 de febrer de 1909.

Maduixa Teatre presenta Ras! un espectacle familiar que conjuga dansa, teatre i arts plàstiques (dissabte 7, 17.00 h i 19.30 h, a la sala Sant Domènec. 5 euros). Amb elements pictòrics de Joan Miró, investiga nous llenguatges artístics, i al mateix temps vol reflectir la importància que té el dibuix per desenvolupar la imaginació dels menuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.