Patrimoni

L’arxiu de Llagostera exposa ‘Vides arxivades: La memòria dels llagosterencs’

La mostra vol mostrar el rastre documental que cada persona deixa al llarg de la seva vida, des del seu naixement fins a la seva mort

L’arxiu municipal de Llagostera exposa ‘Vides arxivades: La memòria dels llagosterencs’ que pretén mostrar el rastre documental que cada persona deixa al llarg de la seva vida, des del seu naixement fins a la seva mort, segons manifesta l’Ajuntament a través d’un comunicat.

Així mateix, hi ha exposats documents de diferents procedències, fons patrimonials, personals, d’empreses, d’associacions i entats. De manera que cada document d’aquests fons té uns protagonistes i una història a darrere per explicar. L’arxivera municipal Marta Albà apunta que “estirant el fil d’aquests documents ens trobem amb les vides dels llagosterencs i fàcilment descobrim biografies a punt per ser redactades, fragments d’existències que plegades fan la història del nostre poble i del nostre país”.

D’altra banda, la majoria dels documents exposats són fruit de donacions, veïns que varen decidir dipositar a l’arxiu municipal els documents que havien guardat durant anys per assegurar-ne la custodia i conservació.

La inauguració tindrà lloc pròxim dissabte 9 de setembre, a les 12 h, a la sala de can Roure i es podrà visitar fins al 14 d’octubre, de dilluns a divendres de 9 a 13 h i dissabtes d’11 a 14 h. Pel dia 8 d’octubre hi ha programada una visita comentada a les 12 h. També es podrà visitar el dia 12 d’octubre per la Fira del Bolet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA