Altres

Time Out premia La Calòrica, Elena Martín Gimeno i La Paloma

La Paloma ha acollit avui la gala de lliurament dels Premis Time Out Cultura de Barcelona, amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera Natàlia Garriga

La sala de ball La Paloma, de Barcelona, ha acollit aquest dilluns la gala de lliurament dels Premis Time Out Cultura de Barcelona, presentada per Elisenda Pineda. Els més de 300 assistents a la festa, entre els quals hi havia el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, han gaudit de les actuacions de Sharonne, Júlia Colom i Josep Pedrals, i de Miqui Puig en funcions de discjòquei.

El premi Time Out Barcelona d’aquest 2023 ha sigut per a la companyia de teatre La Calòrica.

En la categoria de Millor creador o creadora, la guanyadora ha estat la cineasta Elena Martín Gimeno, que s’ha imposat a la il·lustradora Rocío Quilluahaman i a la coreògrafa i ballarina Aina Alegre.

En la categoria de Millor obra el premi ha estat per al documental Alteritats, d’Alba Cros i Nora Haddad, per davant de l’àlbum Riders of the Canyon del grup homònim i el llibre La història dels vertebrats de Mar García Puig.

Com a Millor iniciativa cultural social s’ha guardonat Periferia Cimarronas, que competia amb l’òpera col·laborativa La gata perduda i la Fundació Setba.

La dissenyadora Gina Guasch ha estat la guanyadora de la categoria Millor artista emergent, en què també competien la cantant Júlia Colom i el dibuixant Marc Torices.

Amics imaginaris, la mostra de la Fundació Miró, ha estat escollida la Millor exposició, per davant de Constel·lació gràfica (CCCB) i La mà guiada (MNAC).

La categoria de Millor espectacle ha distingit l’obra de teatre Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs. La trobada creativa de l’univers d’íntims Produccions i David Climent s’ha destacat per davant del concert de Las Ninyas del Corro a la jornada inaugural del Cruïlla i l’actuació de Carles Viarnès & Alba G. Corral al Sónar.

El Sarao Drag del col·lectiu Futuroa ha estat nomenat el Millor esdeveniment o festival, categoria en què els recitals poètics de L’Horiginal i Jazztrònica eren els altres dos finalistes.

Com a Projecte més innovador s’ha escollit ’Freedom first’, d’Albert Marquès, per davant del laboratori de creació La Infinita i el Festival Real - 360º Experiències Binaurals.

Finalment, La Paloma s’ha imposat a Heartbreak Hotel i Espai Texas (ex aequo) i La Conxita de Sants en la categoria d’Obertura de l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA