Economia

Tremosa acusa Castells de no dir la veritat en el tema del finançament

Finançament

Ramon Tremosa, candidat de CiU a les eleccions europees, acusa el govern català de no dir la veritat en el tema del finançament, i afirma que el febrer passat la Generalitat va fer una emissió de deute públic de 5.000 milions d'euros als mercats internacionals.

En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, Tremosa ha dit que aquesta operació demostra que el govern ja té assumit que no hi haurà un bon finançament per a Catalunya. "Jo no dic que menteixi, jo dic que el conseller Castells no diu la veritat, perquè el que estan fent, i això no surt a cap diari, és emissió de deute públic; això empobreix el meu país i farà que els meus fills siguin més pobres en el futur", ha afegit.

Quant a les eleccions europees, Tremosa creu que es reeditarà el Galeuscat perquè CiU pugui concórrer en aliança amb el PNB i el BNG, "tot i que el pacte no està del tot tancat". Tremosa ha assegurat que a ell li agradaria que es fes, ja que els aliats "naturals" de CiU i dels altres partits catalans que volen trencar el centralisme PP-PSOE "s'han d'acabar entenent a la llarga".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.