Política

Saura vaticina que si no hi ha finançament el govern de Zapatero patirà una crisi política per incompliment de l'Estatut

Política

El conseller d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura ha dit que en cas que no hi hagi acord de finançament per a Catalunya el govern de Zapatero patirà una crisi política per incompliment de l'Estatut. Per Saura, no hi pot haver acord de finançament a l'Estat espanyol sense acord a Catalunya i s'ha mostrat confiat que tard o d'hora arribarà l'acord i que serà satisfactori.

Saura ha afegit que des del document que va presentar Solbes a l'agost hi ha hagut importants avenços, però "clarament insuficients".

Segons ha explicat el conseller en una entrevista a Catalunya Ràdio, la proposta que ha presentat ara el ministre d'Economia, Pedro Solbes, té punts positius però incompleix l'Estatut i, "per tant, s'ha de seguir negociant", ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.