Política

Sánchez aplaudeix que Iglesias accepti negociar amb el PSOE i C's

“Avui estem més a prop del govern del canvi que repetir eleccions”, ha assegurat el secretari general dels socialistes espanyols després de reunir-se amb el líder de Podem

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dimecres després de reunir-se amb el líder de Podem, Pablo Iglesias, que “amb totes les cauteles, avui estem més a prop del govern del canvi que repetir eleccions”. Amb tot, Sánchez ha reiterat la que millor solució i l'aposta del PSOE és la del “199” diputats, és a dir, un pacte a tres entre socialistes, Ciutadans i Podem. Amb tot, Sánchez ha remarcat que “la notícia” de la reunió d'aquest dimecres és que Iglesias ha acceptat entrar en la negociació amb el PSOE i Ciutadans. “Per fi després de 100 dies, ha dit sí a entrar en diàleg amb Ciutadans”, ha destacat.

Sánchez, que ha assegurat que no han vetat a ningú i que si Iglesias fa un pas al costat serà una decisió personal, ha defensat que el “diàleg és fonamental” i que es parli a partir de l'acord firmat entre el PSOE i Ciutadans. Per tant, per Sánchez és important seure a negociar i a pactar “les 200 o 300 o 400 mesures que surtin i que siguin comunes a les tres formacions”.

Sobre el cas català, Sánchez s'ha mostrat convençut que les tres formacions podran arribar a acords comuns al respecte perquè s'aposta per la reforma constitucional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia