Successos

El quadern negre

Tura Soler

Busquen un noi andorrà desaparegut a Blanes

No es tenen notícies de Joel Mont des del dia 15 d’agost, quan va marxar, sense cotxe, sense telèfon, només amb la seva gossa

Recerca oberta de l’Associació SOS Desaparecidos i dels Mossos d’Esquadra per intentar localitzar Joel Mont Montero, de 32 anys, un andorrà que va ser vist per darrera vegada a Blanes el dia 15 d’agost, segons consta als cartells, on s’especifica que el noi va acompanyat d’una gossa de color negre que es diu Kuki. Joel Mont és un noi prim, amb el cabell fosc i curt, portava pantalons de camuflatge, samarreta de color blau i sabatilles de color negre. La denúncia per la desaparició la va posar la mare, amb qui el noi vivia a Blanes des de feia un dos anys, segons han explicat fonts de la família del desaparegut. La família, que està penjant cartells i fa crides a través de les xarxes socials, mostra una gran preocupació perquè, segons asseguren, no és normal que Joel no mantingui contacte amb la mare, que va córrer a fer la denúncia el segon dia de no tenir notícies del noi. La família remarca que el noi va marxar caminant, sense cap vehicle, i que no duia mòbil ni diners, només l’acompanyava la seva gossa, i ara també han difós la foto de la gossa Kuki per si algú veu l’animal i a través d’ella es pot trobar una pista que condueixi a saber on és Joel Mont. En cas de veure el noi o la gossa, la família demana que es contacti amb algun dels telèfons de SOS Desaparecidos (649952957 i 617126909) o amb els Mossos d’Esquadra, que mantenen oberta la investigació i que han difós les dades del desaparegut a totes les comissaries. A Andorra, on Mont ha tingut alguna topada amb la justícia, també s’han repartit a les xarxes socials cartells de recerca a través de la Plataforma Adonay.

Pelegrí trobat viu

Mentre aquí s’activen totes les alertes per trobar Joel Mont, gràcies a una casualitat s’ha pogut desactivar l’alerta de desaparició de Marc Bermúdez Capdet, un jove català que feia el Camí de Santiago i que estava desaparegut des del 7 de juliol passat. La pista de Bermúdez, que va sortir de Barcelona, es va perdre a la població de Vegacervera (Lleó). Es va comprovar que havia sortit de Vegacervera i havia continuat fent ruta per la Muntanya de Lleó, però ja no se’n sabia res més. Fa pocs dies, la Policía Nacional el va trobar a Santiago de Compostel·la. Als agents que feien la ronda a la zona de Santa María do Sar els va cridar l’atenció un jove perquè anava molt abrigat, amb una jaqueta molt gruixuda, en un dia que feia molta calor. I el van anar a identificar. El jove estava alterat, desorientat i semblava que tenia algun tipus d’alienació. A la policia li va costar poder calmar-lo i finalment confirmar que es tractava del pelegrí que havia desaparegut a la Muntanya de Lleó. El jove va ser traslladat a l’hospital Clínic de Santiago, on el van estabilitzar i medicar.

LA DATA

15.08.2023
Dia
de la desaparició de Joel Mont, un andorrà de 28 anys que residia a Blanes amb la seva mare


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia