Successos

successos

Què li va passar a Joel Mont?: la família del noi trobat mort a Blanes vol que s’aclareixi el cas

Han passat 32 dies des de la desaparició i 15 dies des de la troballa del cos de Joel Mont Montero, i la família encara no pot disposar del cos per fer els funerals perquè no se l’ha identificat oficialment, no saben la causa de la mort ni tampoc les circumstàncies en què va morir. Exigeixen una investigació a fons i que se’ls informi detalladament. “Entenem que encara no se’ns puguin donar resultats de l’autòpsia mentre s’espera la identificació, que ens han dit que ha de ser per ADN, però no volem que en Joel quedi oblidat en una nevera i que no ens aclareixin què va passar”, exclama una parenta que lamenta que la desaparició del noi no es considerés ni prioritària ni de risc, que no es fes cap recerca oficial i que hagués de ser la família qui va trobar el cadàver el 2 de setembre.

La mare de Mont, que viu a Blanes com ell, va presentar la denúncia el 22 d’agost. Va tardar una setmana perquè, segons recorda la família, la mare va rebre diversos missatges i trucades d’amics d’en Joel que li deien que el noi els havia trucat per dir-los que havia anat a sopar amb una noia. La mare també va rebre un vídeo (que podria ser del matí del dia 15) on es veia en Joel estirat, dormint i roncant darrere una cabana on havien fet una festa el dia abans. Abans de denunciar la desaparició, la mare va contactar amb aquests nois i van sortir a buscar-lo pels entorns de la urbanització Residencial Blanes però li van dir que la caseta on havien fet la festa era molt lluny i ara han vist que no era tan apartada i que a la mare la van fer anar en una direcció diferent. La família vol que s’aclareixi per què els amics van mentir fent creure que tenien contacte amb Mont a través de missatges de telèfon. Expliquen que Mont no tenia el telèfon perquè l’havia deixat a casa de la mare i aquesta el va deixar un dia per descuit a casa d’un dels amics per carregar-lo i el va acabar bloquejant perquè no sabia el codi d’accés. Confien que els Mossos aclareixin què saben aquests nois de la mort de Joel Mont. El cos tenia uns senyals estranys que s’hauria d’aclarir si van ser produïts abans o després de la mort.

La família també lamenta que no els avisessin que la Kuki, la gossa de Mont, ja feia dies que era en una casa de la urbanització. Una dona la va trobar perduda i la va acollir. La família reclama que a partir d’ara els informin i no els deixin de banda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia