El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Balaguer

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Sol Sol Ennuvolat Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 000000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 88991111
T. mínima (ºC) -3-4-3-2-2-3
Vent 0 km/h C 10 km/h SO 5 km/h SO 0 km/h C 10 km/h SO 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Dia serè i fred matinal

Serà una jornada de cel serè o poc ennuvolat en general arreu. Tot i això, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, a la depressió central i al litoral i prelitoral central i al massís del Port. Tot i això no s’esperen precipitacions. La temperatura mínima baixarà lleugerament a les Terres de l’Ebre i a Ponent, mentre que a la resta serà similar o lleugerament més baixa. La màxima pujarà lleugerament, sobretot en punts del litoral, prelitoral i quadrant nord-est. Hi haurà glaçades extenses entre febles i moderades, i algunes de fortes, en zones de l’interior, i alguna de local i feble en punts de la costa. Bufarà mestral al terç sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort fins a mig matí. A l’Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts fins al migdia, i a la tarda afluixarà.

La mar: Hi haurà forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: No hi haurà grans canvis. El cel continuarà serè en general, si bé fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos en punts de la depressió central, sobretot a l’altiplà. La temperatura mínima serà similar, mentre que la màxima pujarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET