El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Banyoles

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Sol Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 0000105
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 343636353235
T. mínima (ºC) 181718181819
Vent 10 km/h S 15 km/h N 10 km/h E 10 km/h E 15 km/h E 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè amb intervals de núvols baixos

De matinada el cel estarà mig ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i quedarà serè en general. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució diürna en punts de muntanya, que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A banda d’això, hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i el prelitoral, i al vessant nord del Pirineu, sobretot al principi i al final del dia. No es descarta algun ruixat dispers en punts del litoral i el prelitoral central de matinada. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima pujarà lleugerament. Al llarg del dia bufarà el vent de component nord moderat amb cops forts a l’Empordà i en cotes altes del Pirineu, amb alguns cops molt forts al nord del cap de Creus.

La mar: Maror amb alguna àrea de marejol a la Costa Brava en general, amb forta maror a la zona nord. Marejol amb àrees de maror a la costa central i a la Costa Daurada.

Demà: Predominarà l’ambient assolellat, amb algun núvol d’evolució diürna al Pirineu i el Prepirineu al centre del dia. També es podrà formar algun estrat baix en trams de la Costa Central sobretot al principi i al final del dia. No s’espera precipitació.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET