El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Begur

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Pluja Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 100545452025
Cota de neu (m) 200002000160019002100
T. màxima (ºC) 171518161617
T. mínima (ºC) 1312119911
Vent 15 km/h S 30 km/h S 25 km/h S 0 km/h C 20 km/h S 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats de distribució irregular

Fins al migdia el cel estarà cobert o molt ennuvolat, amb núvols menys abundants al terç sud del territori a partir de mig matí. A partir d’aleshores s’obriran clarianes en general i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a l’interior de la meitat oest, al Pirineu i al Prepirineu, mentre que a la resta quedarà mig o a estones poc ennuvolat, amb núvols més abundants a l’interior. Fins a l’inici del matí s’esperen precipitacions disperses en general. A partir d’aleshores s’esperen ruixats de distribució irregular al quadrant nord-est i en punts del Pirineu i del Prepirineu. Temperatures semblants o lleugerament més altes.

La mar: Forta maror amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: El cel estarà entre mig i molt ennuvolat. A la tarda la nuvolositat es restringirà al quadrant nord-oest i a la resta quedarà entre poc i mig ennuvolat. A la tarda hi haurà creixement de nuvolades a punts de muntanya. De matinada s’esperen precipitacions febles o disperses a qualsevol punt. A la tarda es restringiran al Pirineu i Prepirineu. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima, semblant o lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET