El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Begur

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Clarianes Sol Sol Sol Sol Sol
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 26272830323131
T. mínima (ºC) 21222122232324
Vent 20 km/h S 25 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 20 km/h S 15 km/h S 20 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol i calor moderada

Cel serè o poc ennuvolat en general fins al migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu i el Prepirineu, sobretot el sector oriental, així com en altres punts de muntanya de la meitat nord i resta del prelitoral. En aquests sectors el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat. Independentment, de matinada i novament al vespre hi haurà alguns intervals de núvols baixos en trams del litoral. La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà lleugerament més alta en general, tret del litoral i prelitoral, on romandrà semblant.

La mar: Marejol amb alguna àrea de maror a la Costa Brava i marejol a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè en general fins al migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades en punts del Pirineu que deixaran el cel transitòriament entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. Independentment, hi haurà núvols baixos de matinada en trams de la costa. No es descarta algun ruixat feble i minso en punts del Pirineu a la tarda. Les temperatures, tant la mínima com la màxima, seran lleugerament i puntualment de manera moderada més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET