El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Benissuera

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Plugims Clarianes Clarianes Clarianes Pluja i clarianes Pluja i clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 100101515909080
Cota de neu (m) 0110010001700000
T. màxima (ºC) 18171925222021
T. mínima (ºC) 76591299
Vent 10 km/h E 10 km/h N 5 km/h N 5 km/h O 5 km/h N 5 km/h NE 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats a la tarda

Fins a mig matí el cel estarà mig ennuvolat. A partir de llavors, creixeran nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general i localment cobert, sobretot a la meitat nord del territori, i amb nuvolositat menys abundant i compacta al terç sud fins al vespre, quan també quedarà tapat. A partir de mig matí s’espera precipitació, en forma de ruixats i alguna tempesta, sobretot a la meitat nord del territori, excepte al terç sud, on no se n’espera fins al vespre. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima experimentarà un descens entre moderat i notable a l’interior i lleuger al litoral.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: De matinada la nuvolositat tendirà a minvar i el cel quedarà poc ennuvolat en general, tret de la meitat est, on estarà molt ennuvolat. A partir de mig matí la nuvolositat augmentarà a la meitat est i alhora creixeran nuvolades a punts de muntanya. A partir de mig matí s’espera precipitació a punts del quadrant nord-est i és probable a l’extrem nord del Pirineu. Temperatura mínima semblant i màxima semblant o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET