El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Bonrepos I Mirambell

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 3501055510
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 313228283327
T. mínima (ºC) 191920181917
Vent 25 km/h O 20 km/h O 10 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h SO 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Xàfecs al matí

De matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert. Al matí minvarà la nuvolositat d’oest a est i durant les hores centrals del dia quedarà serè o poc ennuvolat, si bé creixeran algunes nuvolades al Pirineu i a l’extrem oest que deixaran el cel mig ennuvolat. De matinada s’esperen xàfecs acompanyats de tempesta a qualsevol punt, menys probables al terç sud, i fins a mig matí a l’extrem nord-est. Localment aniran acompanyats de calamarsa o de pedra. Durant la tarda és possible algun ruixat aïllat a l’extrem nord del Pirineu.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat en general. A partir del migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya que a la tarda deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat al Pirineu, al Prepirineu, al quadrant nord-est i a la resta del prelitoral. A partir del migdia s’esperen ruixats dispersos al Pirineu i no se’n descarten al Prepirineu, d’intensitat entre feble i moderada. Temperatura mínima lleugerament més baixa. La màxima es mantindrà sense canvis en general, i baixarà lleugerament a l’extrem nord-est.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET