El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Calafell

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 00035100
Cota de neu (m) 000130012000
T. màxima (ºC) 191920181818
T. mínima (ºC) 81212121213
Vent 5 km/h S 20 km/h O 20 km/h O 40 km/h NO 20 km/h O 40 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures en ascens

El cel romandrà entre poc i mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans. Independentment, al vessant nord del Pirineu i a la resta de l’extrem nord el cel estarà cobert o molt ennuvolat. Fins a mig matí hi haurà alguns estrats de núvols baixos en punts de la depressió Central que a l’altiplà Central i al nord de Ponent podran persistir fins al migdia. S’espera precipitació feble a l’extrem nord del Pirineu. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, sobretot a la meitat oest, i la màxima pujarà entre moderadament i notablement, sobretot a la meitat sud.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel poc o mig ennuvolat per núvols alts i alguns de mitjans. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central que al nord del sector podran persistir fins al migdia; a més, de matinada n’hi haurà al vessant nord del Pirineu. De matinada no es descarta alguna precipitació feble i minsa a l’extrem nord del Pirineu. Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta, si bé localment l’ascens serà moderat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET