El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Canet de Mar

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Clarianes Plugims Plugims Clarianes Pluja forta Plugims
Prob. precip. (%) 005570258580
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28282928272629
T. mínima (ºC) 19191919181920
Vent 15 km/h E 10 km/h S 15 km/h SE 15 km/h E 20 km/h E 15 km/h NE 10 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè o poc ennuvolat

Fins a mig matí el cel romandrà poc o localment mig ennuvolat per algunes bandes de núvols alts i mitjans. A partir d’aleshores, la nuvolositat anirà minvant fins a deixar un cel serè o poc ennuvolat al conjunt del país. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i a punts del Prepirineu que deixaran el cel novament mig o localment molt ennuvolat en aquestes zones. A més a més, al llarg de la tarda s’espera algun xàfec localment moderat al Pirineu, més probable a l’extrem nord. A la resta del territori, durant la tarda i el vespre el cel no canviarà i es mantindrà serè o poc ennuvolat. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més baixa. Pel que fa al vent, serà d’intensitat entre fluixa i moderada arreu del territori i al llarg de la jornada.

La mar: Hi haurà maror amb punts de forta maror a la Costa Daurada i maror a la resta.

Demà: Continuarem al matí amb un cel serè o poc ennuvolat en general pel pas de bandes de núvols alts. Si bé, a la tarda, creixeran nuvolades al Pirineu i punts del Prepirineu i del prelitoral que deixaran el cel mig ennuvolat. No s’esperen pluges.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET