El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Capmany

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Plugims Pluja i clarianes Pluja forta Pluja forta Pluja forta Pluja forta Pluja
Prob. precip. (%) 100908575858055
Cota de neu (m) 01100500400150018001600
T. màxima (ºC) 171298121314
T. mínima (ºC) 3432196
Vent 10 km/h NO 5 km/h SE 30 km/h N 25 km/h N 10 km/h N 20 km/h E 5 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Neu al Pirineu i ruixats al nord-est

Fins al migdia el cel estarà mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors la nuvolositat minvarà, si bé se’n formarà de retenció al vessant nord del Pirineu. També creixeran nuvolades a partir de la tarda al Prepirineu i el quadrant nord-est. Fins a mig matí és probable precipitació feble a punts del terç oest, i no se’n descarta a altres indrets. A la tarda nevarà al vessant nord del Pirineu i apareixeran ruixats al quadrant nord-est. La cota de neu baixarà fins a 900 metres al Pirineu. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

La mar: Maror a la Costa Brava i de marejol a maror a la resta.

Demà: Cel molt ennuvolat per núvols alts i mitjans, amb més clarianes a les hores centrals del dia. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos fins al migdia a punts de l’altiplà Central i del quadrant nord-est. A partir de mitja tarda s’espera precipitació, que pot afectar qualsevol punt del país i que anirà avançant d’oest a est. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.000 metres. Temperatura mínima lleugerament més baixa, amb glaçades febles a l’interior, i màxima entre moderadament i notablement més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET