El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Das

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja Sol Clarianes Clarianes Plugims Plugims Clarianes
Prob. precip. (%) 10002010908045
Cota de neu (m) 2400028000280028000
T. màxima (ºC) 15202225222225
T. mínima (ºC) 57777811
Vent 15 km/h NE 15 km/h NE 10 km/h N 10 km/h N 10 km/h S 10 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada irregular

Al llarg de la jornada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general, si bé a partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà progressivament de nord a sud. Per altra banda, a partir del final del matí, creixeran nuvolades en punts de muntanya, així com al sector central del litoral i prelitoral que deixaran el cel localment cobert durant la tarda. Durant el matí s’esperen precipitacions al litoral i prelitoral central i sud. Durant la tarda són probables alguns ruixats al sector central del litoral i prelitoral, Pirineu, i interior del quadrant nord-est. Independentment, s’espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu. La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa. Per la seva banda, la màxima pujarà lleugerament en punts de Ponent i el terç sud, i a la resta es mantindrà similar.

La mar: Hi haurà forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: Domini del cel serè o poc ennuvolat, tret del vessant nord del Pirineu, on estarà mig ennuvolat al matí i entre mig i molt ennuvolat a partir de migdia. Pel que fa a les temperatures, pujaran lleugerament arreu del país.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET