El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Espinelves

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Clarianes Núvols alts Ennuvolat Ennuvolat Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0005151535
Cota de neu (m) 0000160011001300
T. màxima (ºC) 15161515151415
T. mínima (ºC) 4334444
Vent 10 km/h NO 10 km/h NO 0 km/h C 5 km/h S 0 km/h C 5 km/h SE 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol, amb estrats baixos al matí

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que fins a mig matí hi haurà estrats baixos a la depressió Central, i especialment al litoral i al prelitoral, sobretot al sud, on localment seran persistents; en aquests sectors el cel estarà entre mig i molt ennuvolat. Al final del dia els intervals de núvols baixos tornaran a augmentar al litoral i al prelitoral. És probable alguna roïna a l’extrem sud del litoral i prelitoral fins a mig matí i de nou al final del dia. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, tret del terç sud, on pujarà lleugerament. La màxima serà semblant.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé a partir del migdia arribaran bandes de núvols alts i prims per l’oest del territori que a la tarda deixaran el cel enteranyinat. Hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral fins a mig matí i de nou a partir del vespre. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET