El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Foixà

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Pluja i clarianes Intervals de núvols amb tempesta Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 255010045251535
Cota de neu (m) 0270017001700170019002300
T. màxima (ºC) 28272021202225
T. mínima (ºC) 1515107978
Vent 10 km/h SO 10 km/h SE 5 km/h E 10 km/h O 20 km/h N 0 km/h C 5 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més sol en conjunt

Cel serè o poc ennuvolat, si bé es formaran alguns intervals de núvols baixos davant la costa central i sud de la Costa Brava de matinada. A partir de finals del matí arribaran bandes de núvols per l’oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat durant la tarda, sobretot a la meitat oest del territori, i alhora creixeran nuvolades a l’extrem nord del Pirineu, sobretot al sector occidental, on s’espera algun ruixat feble. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. La màxima pujarà lleugerament, i de manera moderada en punts del litoral.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Durant la matinada augmentarà la nuvolositat i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, en general. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà d’oest a est fins deixar el cel poc ennuvolat, tret de l’extrem nord, on quedarà entre mig i molt ennuvolat. A partir del final del matí s’espera precipitació al Pirineu i Prepirineu, i a partir del migdia a la resta de la meitat oest, mentre que és probable a la resta del territori. Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima entre lleugerament i moderadament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET