El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Fonollosa

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Ennuvolat amb tempesta Ennuvolat amb tempesta Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 10010035052535
Cota de neu (m) 0200021000000
T. màxima (ºC) 15151619201919
T. mínima (ºC) 988891010
Vent 30 km/h NE 15 km/h S 15 km/h O 10 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges generalitzades

Al llarg de la jornada s’esperen precipitacions d’intensitat entre feble i moderada a qualsevol punt del territori, si bé localment seran fortes en punts del quadrant nord-est i resta del litoral i prelitoral.S’acumularan quantitats entre poc abundants i abundants, si bé a la meitat est i a la resta del litoral i prelitoral podran ser entre molt abundants i extremament abundants. Les precipitacions puntualment aniran acompanyades de tempesta. La cota de neu al Pirineu anirà dels 2.000 metres als 3.000 al migdia. La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament i la màxima serà semblant o baixarà lleugerament.

La mar: De maror a forta maror amb àrees de maregassa a tota la zona marítima.

Demà: S’espera precipitació a qualsevol punt de matinada. A partir del matí tendirà a quedar més restringida cap al terç nord i meitat est, amb tendència a minvar cap al migdia. A partir de llavors hi podrà haver ruixats dispersos a qualsevol punt. Seran d’intensitat entre feble i moderada, localment forts fins al migdia. La temperatura quedarà semblant, tant la mínima com la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET