El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Foradada

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Clarianes Clarianes Pluja i clarianes Neu i clarianes
Prob. precip. (%) 000058545
Cota de neu (m) 00000900400
T. màxima (ºC) 15121011696
T. mínima (ºC) 5320-3-1-3
Vent 5 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h N 10 km/h SO 10 km/h O 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Els núvols minvaran al llarg del matí

De matinada el cel continuarà entre mig i molt ennuvolat en general, amb núvols més abundants i compactes a la meitat est, litoral i prelitoral, i s’hi espera precipitació feble o localment moderada. Aquests núvols, però, tindran tendència a minvar ràpidament i al llarg del matí quedarà serè o poc ennuvolat. La temperatura mínima estarà en descens entre lleuger i moderat, mentre que la màxima serà més alta en general. Al litoral i prelitoral bufarà vent entre fluix i moderat, de component nord i est fins a mig matí i de component sud i est a partir d’aleshores, tot i que al final del dia quedarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable en general.

La mar: Maregassa amb àrees de forta maror a la Costa Brava i costa central, i forta maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, amb algun núvol alt a l’oest a partir del migdia. També hi haurà algun núvol baix al nord del litoral central i al sud del litoral nord. Les temperatures seran similars, tot i que la mínima serà lleugerament més baixa a l’extrem nord-est.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET