El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Forallac

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes Pluja Pluja forta Clarianes
Prob. precip. (%) 0005655515
Cota de neu (m) 0000220018002000
T. màxima (ºC) 30333730232326
T. mínima (ºC) 17151517121313
Vent 25 km/h S 10 km/h E 20 km/h S 15 km/h NE 20 km/h N 5 km/h NO 20 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures màximes a l’alça

No hi haurà gaires canvis respecte a la jornada anterior. Continuarà predominant el cel serè o poc ennuvolat amb el pas de bandes de núvols alts i alguns de mitjans, i pel creixement d’alguns núvols d’evolució diürna en punts del Pirineu que localment deixaran el cel mig ennuvolat. Tot i això, fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre hi haurà la presència d’alguns estrats baixos en trams del litoral, sobretot als dos extrems del sector. Pel que fa a la temperatura mínima, serà similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima pujarà lleugerament, si bé en punts del litoral i prelitoral nord l’ascens serà moderat. Durant el dia hi haurà algun cop fort de vent al sud de Ponent, a les Terres de l’Ebre, en zones elevades del prelitoral sud, i en trams del litoral i prelitoral nord.

La mar: Hi haurà maror amb àrees de marejol al llarg del litoral.

Demà: Cel entre poc i mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i alguns de mitjans, més abundants al terç oest del territori i fins a primera hora de la tarda. La temperatura màxima serà lleugerament més alta en general, si bé localment l’ascens serà moderat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET