El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Gimenells i el Pla de la Font

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 002535205
Cota de neu (m) 000310025000
T. màxima (ºC) 283031312831
T. mínima (ºC) 121316161315
Vent 20 km/h O 10 km/h O 15 km/h S 10 km/h SE 15 km/h O 5 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temps estiuenc amb calor a l’alça

Cel serè en general, tot i que es formaran alguns intervals de núvols al vessant nord del Pirineu, al nord del litoral central i sud de la Cost Brava. També creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu a partir del migdia, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, i pot caure algun ruixat o xàfec feble i d’intensitat moderada, localment acompanyat de tempesta. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. Fins al migdia bufarà la tramuntana al nord de la Costa Brava i el mestral a les Terres de l’Ebre, d’intensitat entre fluixa i moderada, amb alguns cops forts. A la resta, el vent serà fluix i variable, amb predomini de terral al litoral. Fins a mitja tarda s’imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral.

La mar: Marejol a tota la zona marítima, amb àrees de maror a la Costa Brava i a la costa Daurada.

Demà: S’imposarà l’ambient assolellat fins al migdia. A partir de llavors poden créixer alguns núvols d’evolució diürna. Les temperatures pujaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET