El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Girona

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00001525
Cota de neu (m) 0000300500
T. màxima (ºC) 161719171312
T. mínima (ºC) -23-1352
Vent 0 km/h C 15 km/h S 10 km/h S 0 km/h C 25 km/h N 15 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient assolellat

Serà una jornada assolellada en què el cel romandrà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts en general. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de l’altiplà Central, localment persistents fins al migdia. La temperatura mínima serà semblant o localment baixarà lleugerament. Per la seva banda, la màxima quedarà semblant o lleugerament superior. Bufarà vent de tramuntana a l’Empordà, entre fluixa i moderada, més reforçada al nord del cap de Creus, on bufarà moderada amb cops forts. A més, també bufarà vent de mestral, entre fluix i moderat, a les Terres de l’Ebre. A la resta del país predominarà el vent de component sud i oest fluix amb algun cop moderat, alhora que bufarà el component nord fluix al Pirineu.

La mar: Entre forta maror i maror a la Costa Brava i entre marejol i maror a la resta.

Demà: No hi haurà canvis respecte a la jornada anterior. El cel es mantindrà serè al llarg del dia, si bé fins al final del matí hi haurà estrats baixos a punts de l’altiplà Central. Les temperatures mínimes i màximes continuaran en un ascens lleuger.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET