El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Guimerà

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Intervals de núvols amb tempesta Clarianes Clarianes Clarianes Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 0100250105070
Cota de neu (m) 0260020000280025002100
T. màxima (ºC) 25241821242219
T. mínima (ºC) 1512769119
Vent 35 km/h SE 50 km/h SE 30 km/h O 15 km/h O 0 km/h C 15 km/h O 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sense canvis importants

Dominarà el cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que fins a mig matí i novament a partir del vespre estarà entre mig i molt ennuvolat al litoral i prelitoral, depressió central i vessant sud del Pirineu i Prepirineu. No es descarta algun plugim feble, aïllat i minso al litoral i prelitoral fins a mig matí i a la nit, i al vessant sud del Pirineu occidental a partir del migdia. Tant la temperatura mínima com la màxima no registraran canvis importants. Visibilitat bona en general, tot i que fins a mig matí i a la nit serà entre regular i dolenta per la presència de boirina o d’algun banc de boira al sud del Pirineu i en zones elevades del litoral i prelitoral. Bufarà vent de component sud i est entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort al litoral nord i Val d’Aran.

La mar: Maror en tota la zona marítima.

Demà: Intervals de núvols baixos al litoral i al vessant sud del Pirineu occidental al llarg del dia. A la resta el dia començarà serè i a partir del migdia augmentarà la nuvolositat. Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET