El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a L'Espluga de Francolí

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Sol Sol Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00000010
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 31333229302930
T. mínima (ºC) 17181716161515
Vent 15 km/h E 10 km/h E 10 km/h E 10 km/h S 0 km/h C 10 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures per sobre del que tocaria per l’època de l’any

El cel es mantindrà serè en general. Amb tot, durant les primeres hores del dia i novament a partir del vespre hi haurà núvols baixos en trams del litoral i del prelitoral, sobretot als dos extrems del sector. A més, durant les hores centrals del dia apareixeran núvols d’evolució en punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu. No s’espera precipitació. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més alta. L’ambient serà càlid durant les hores centrals del dia, amb valors que podran vorejar els 34ºC en punts de l’interior. Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable en règim de terral al litoral. Al centre de la jornada s’imposarà el vent fluix, amb algun cop moderat, de component sud i oest arreu del Principat. Amb tot, hi haurà estones de vent de component est a l’interior del quadrant nord-est. La visibilitat serà bona en general, tot i que fins a primeres hores del matí podrà ser localment regular en trams del litoral, sobretot dels dos extrems del territori.

La mar: marejol a tota la zona marítima catalana.

Demà: hi haurà estabilitat, sol, boires, temperatures contrastades entre el dia i la nit i per sobre del que tocaria per l’època de l’any.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET