El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Montcada i Reixac

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Ennuvolat Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0451010205
Cota de neu (m) 017001600140014000
T. màxima (ºC) 161717171716
T. mínima (ºC) 8810998
Vent 5 km/h S 10 km/h O 10 km/h SE 15 km/h E 10 km/h E 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols prims

Cel serè o poc ennuvolat en general per bandes de núvols alts i prims i alguns de mitjans. Tot i això, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, en punts del prelitoral, sobretot als dos extrems, i a la vall de l’Ebre fins a mig matí. Al llarg de la tarda es formaran alguns núvols baixos al vessant nord del Pirineu i novament en punts del litoral. A banda d’això, hi haurà creixement de núvols d’evolució diürna en punts del prelitoral i del nord-est. La temperatura no experimentarà canvis importants.

La mar: Marejol en tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en general, amb intervals de núvols baixos al sector central del litoral central i en punts del vessant nord del Pirineu fins al migdia, i alguns estrats baixos a la depressió Central. També hi haurà creixement de nuvolades a partir del migdia al Pirineu, el Prepirineu i en altres punts de l’interior del quadrant nord-est. Durant la tarda és probable algun ruixat d’intensitat feble, localment moderada, i minso en punts de l’interior de la meitat est. La temperatura, tant la mínima com la màxima, baixarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET