El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Nules

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00001535
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 353433313230
T. mínima (ºC) 212122222323
Vent 15 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h E 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures en augment

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé a partir del migdia apareixeran alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu i n’arribaran d’alts i mitjans per l’oest; en aquests sectors el cel quedarà poc, puntualment mig, ennuvolat. Independentment, al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos en punts del litoral. Temperatures lleugerament més altes, tant les mínimes com les màximes. Entre avui i demà la calor arribarà al punt màxim.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Cel serè poc ennuvolat per alguns núvols alts en general. Durant les hores centrals de la jornada creixeran núvols d’evolució diürna al Pirineu que podran deixar el cel mig o molt ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral. A més, de matinada i a partir del vespre arribaran intervals de núvols per l’oest. Són possibles alguns ruixats febles, o localment moderats, a la tarda en punts de l’extrem nord del Pirineu. Temperatura similar. L’ambient serà molt calorós durant les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET