El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Olesa de Bonesvalls

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Plugims Pluja Plugims Ennuvolat Pluja i clarianes Pluja i clarianes
Prob. precip. (%) 6510065459590
Cota de neu (m) 002500250000
T. màxima (ºC) 262422242425
T. mínima (ºC) 161615131515
Vent 10 km/h SO 5 km/h S 15 km/h S 10 km/h S 10 km/h E 30 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Augment de la nuvolositat

Cel poc o mig ennuvolat en general pel pas de núvols alts i prims. A partir de la tarda, la nuvolositat augmentarà per l’oest. A més, hi haurà núvols d’evolució diürna i algunes nuvolades en punts de muntanya, sobretot a l’oest, que deixaran el cel mig ennuvolat, o localment molt ennuvolat en aquests sectors. No es descarta algun ruixat feble i aïllat al terç oest durant la tarda. La temperatura mínima serà similar i la màxima baixarà lleugerament.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel entre mig o molt ennuvolat al litoral, prelitoral i la Catalunya central, així com en altres punts de l’interior del quadrant nord-est a partir del migdia. A la resta, el cel estarà poc ennuvolat amb el pas de núvols alts i prims. A la tarda creixeran núvols d’evolució diürna al Pirineu i Prepirineu. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat al principi i al final de la jornada. S’espera algun ruixat dispers, feble o localment moderat al sector central del litoral i prelitoral, així com en punts de l’interior del quadrant nord-est. Temperatures lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET