El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Orís

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Sol Clarianes Clarianes Pluja Pluja forta Plugims
Prob. precip. (%) 00009510065
Cota de neu (m) 0000250021002300
T. màxima (ºC) 23222122191216
T. mínima (ºC) 6778943
Vent 5 km/h S 5 km/h SE 0 km/h C 5 km/h SO 10 km/h SO 0 km/h C 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més altes

En general el cel romandrà serè, tot i que creuaran algunes franges de núvols alts i prims. Amb tot, hi haurà estrats baixos matinals a punts de la depressió Central i a valls del Prepirineu i al vespre a punts del litoral, sobretot de la meitat nord. La temperatura mínima serà semblant, tot i que podrà ser puntualment més alta a punts del litoral central. La màxima serà lleugerament o moderadament més alta.

La mar: Marejol amb àrees de mar arrissada a la Costa Brava i marejol a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: El cel romandrà serè en general, amb la presència d’alguns intervals de núvols alts durant la primera meitat del dia a la meitat est. A més, de matinada es formaran alguns núvols baixos a trams del litoral i a punts de la depressió Central. Al vespre reapareixeran al litoral i seran més extensos. La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà lleugerament més alta, tret del quadrant nord-est, on serà lleugerament, puntualment moderadament, més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET