El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palau-saverdera

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Sol Núvols alts Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000025255
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 27262930303130
T. mínima (ºC) 17181921222322
Vent 15 km/h N 10 km/h S 10 km/h E 10 km/h E 15 km/h E 15 km/h N 30 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè o poc ennuvolat

Serà una jornada molt similar a l’anterior. Hi haurà cel serè o poc ennuvolat al conjunt del país. Tot i això, hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est i en altres punts del terç nord i de la Costa Daurada fins al migdia. Independentment, al centre del dia creixeran alguns núvols d’evolució en punts de muntanya, sobretot a l’interior del quadrant nord-est i el prelitoral central. La temperatura mínima baixarà lleugerament. Pel que fa a la màxima, serà similar o lleugerament més baixa al litoral i el prelitoral, i similar o lleugerament més alta a la resta. Des de bon matí i fins al migdia bufarà el mestral i la tramuntana entre fluix i moderat als dos extrems del país. La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, hi haurà bancs de boirina matinals en valls i fondalades del terç nord.

La mar: Hi haurà forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: El cel romandrà serè o poc ennuvolat pel pas d’algunes bandes de núvols alts i prims i també de mitjans, que puntualment deixaran el cel transitòriament enteranyinat. La temperatura ascendirà moderadament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET