El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Ponts

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Sol Pluja i clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 550804035155
Cota de neu (m) 0003100290030000
T. màxima (ºC) 29323032303234
T. mínima (ºC) 17141717151517
Vent 25 km/h NE 25 km/h SO 10 km/h S 15 km/h O 15 km/h SO 10 km/h SO 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Tempestes al nord i l’est

Fins a final del matí, el cel estarà mig o molt ennuvolat per núvols alts i mitjans que creuaran d’oest a est. A partir d’aleshores s’obriran clarianes i quedarà poc ennuvolat, excepte en punts del quadrant nord-est, resta del sector central del litoral i prelitoral, Pirineu i Prepirineu, on es mantindrà entre mig i molt ennuvolat pel creixement de nuvolades. Al final del dia la nuvolositat minvarà. A partir de mig matí, s’esperen ruixats i xàfecs, localment intensos, al Pirineu i Prepirineu, i en altres punts del quadrant nord-est i resta del sector central del litoral i prelitoral. Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima lleugerament més baixa.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per núvols prims que creuaran el cel durant la matinada i primera hora del matí. A partir del migdia, es formaran núvols d’evolució en punts de muntanya del terç nord i alhora creixeran nuvolades en punts del quadrant nord-est. No es descarta algun ruixat feble en punts del quadrant nord-est durant la tarda. La temperatura mínima baixarà lleugerament i la màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET