El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Puigcerdà

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Sol Clarianes Pluja Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 00251001045
Cota de neu (m) 002200170013001500
T. màxima (ºC) 81316111211
T. mínima (ºC) -3-33-1-2-1
Vent 15 km/h N 0 km/h C 5 km/h SO 10 km/h SO 5 km/h SO 5 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més sol, amb algun ruixat a la tarda

Durant el matí la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, tot i que fins a mig matí hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central i a valls del Prepirineu. A partir del migdia creixeran nuvolades al quadrant nord-est, al Pirineu i al Prepirineu, que durant la tarda arribaran a la depressió Central i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, sobretot al nord-est. A la resta es mantindrà serè o poc ennuvolat. A partir del migdia s’esperen ruixats al quadrant nord-est, punts del Prepirineu i són possibles a la depressió Central i al vessant nord del Pirineu. La temperatura mínima baixarà lleugerament o localment de forma moderada i la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i mitjans al nord-oest a partir del migdia. Tot i això, hi haurà estrats baixos a punts de la depressió Central i de l’interior del quadrant nord-est fins a mig matí, si bé localment persistiran fins a primera hora de la tarda. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima serà similar.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET