El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Ràfol de Salem

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Plugims Pluja Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 085100303520
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 373028323432
T. mínima (ºC) 221919181820
Vent 15 km/h E 15 km/h NE 10 km/h NE 15 km/h E 15 km/h E 10 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més sol i calor

El cel romandrà poc ennuvolat per bandes de núvols alts i alguns de mitjans. Independentment, hi haurà alguns intervals de núvols baixos en punts del litoral i prelitoral sud al final del dia. A més, a partir del vespre augmentaran els núvols baixos al vessant nord del Pirineu. La temperatura mínima serà semblant, mentre que la màxima serà lleugerament o moderadament més baixa. Durant les primeres hores del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Amb el pas de les hores s’imposarà el vent de component oest a l’interior, fluix amb cops moderats i el vent de component sud i est al litoral. A la tarda anirà quedant fluix i variable a l’interior i al litoral sud i de component nord al litoral central i a la zona de l’Empordà.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat fins a mig matí pel pas de bandes de núvols alts. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, interior del quadrant nord-est i en punts de la serralada prelitoral, amb possibles ruixats en aquesta part del territori. La temperatura, tant mínima com màxima, serà més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET