El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Reus

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Núvols alts Clarianes Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes Núvols alts
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28293028303030
T. mínima (ºC) 13141516161617
Vent 10 km/h S 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h SE 10 km/h S 15 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Puja la temperatura tret del litoral

Predomini del cel serè o poc ennuvolat, amb el pas de bandes de núvols alts al llarg del dia i amb intervals de núvols mitjans fins a mig matí. A partir del migdia es formaran núvols d’evolució diürna en punts del prelitoral, el Pirineu i el Prepirineu. També hi haurà estrats baixos o bancs de boira en trams del litoral i de l’extrem sud del territori, sobretot de matinada i a partir del vespre. La temperatura serà similar o lleugerament més alta, tot i que la màxima baixarà lleugerament al litoral nord i serà similar o lleugerament més baixa al litoral central i a la costa del Camp de Tarragona. Fins a mig matí, i a partir del vespre, el vent serà fluix i de direcció variable en general. La resta del dia s’imposarà el vent fluix amb cops moderats.

La mar: De maror a marejol a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades en punts de muntanya i estarà mig ennuvolat en trams del litoral. Les temperatures, tant la mínima com la màxima, seran lleugerament més altes, tot i que en punts del litoral i el prelitoral la màxima serà lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET