El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Antoni de Benaixeve

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Sol Sol Plugims Pluja forta Pluja forta
Prob. precip. (%) 0007510095
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 252626231617
T. mínima (ºC) 101211101111
Vent 5 km/h SE 10 km/h SE 5 km/h SE 15 km/h E 15 km/h NE 25 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Migdia suau

El cel es mantindrà serè en general, amb la presència d’algun interval de núvols alts a la meitat est al principi del dia. A banda, de matinada hi haurà algun núvol baix en punts de la Depressió Central i en trams del litoral, on al vespre reapareixeran i es faran més extensos. La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà lleugerament més alta, tret del quadrant nord-est, on serà lleugerament, puntualment moderadament, més baixa. El migdia serà molt suau en conjunt.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i la costa central i marejol a la Costa Daurada.

Demà: El cel es mantindrà entre poc o mig ennuvolat en general per la presència de bandes de núvols alts i prims, que seran més abundants i compactes al final del dia a l’oest. A més, de matinada hi haurà alguns núvols baixos al litoral, que al vespre reapareixeran i seran més extensos. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET