El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Boi de Llobregat

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Plugims Plugims Ennuvolat Clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 90804015520
Cota de neu (m) 160015001400140001300
T. màxima (ºC) 171716161616
T. mínima (ºC) 81011896
Vent 15 km/h S 15 km/h E 20 km/h E 15 km/h E 15 km/h E 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol, amb intervals de núvols

Cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i a punts del vessant nord del Pirineu fins al migdia, i alguns estrats baixos a la depressió Central. També hi haurà creixement de nuvolades a partir del migdia al Pirineu, al Prepirineu i a altres punts de l’interior del quadrant nord-est, on el cel quedarà localment entre molt ennuvolat i cobert, i alguns núvols d’evolució diürna a d’altres punts del prelitoral. La temperatura mínima, similar o lleugerament més baixa, i la màxima serà semblant o lleugerament més alta.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Fins al migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord i al terç oest i poc o mig ennuvolat a la resta. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedarà serè o poc ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans. A partir del vespre es formaran intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral. La temperatura mínima serà similar, mentre que la màxima serà lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET