El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Cugat del Vallès

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Plugims Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 653545155105
Cota de neu (m) 0023001700016000
T. màxima (ºC) 26282822232321
T. mínima (ºC) 1615171211109
Vent 10 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h SO 35 km/h O 20 km/h NO 0 km/h C 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats i tempestes al Pirineu

Intervals de núvols a la costa central i a l’extrem nord-est fins a mig matí. A partir d’aleshores, creixeran nuvolades en zones de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, sobretot a l’extrem nord. A partir del final del matí s’esperen xàfecs, localment acompanyats de tempesta i pedra, en punts de muntanya, preferentment a l’extrem nord del Pirineu i al litoral i prelitoral, sobretot al nord del sector. La mínima baixarà lleugerament arreu, tret de punts de la meitat nord on serà similar, i la màxima serà semblant.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, si bé podran aparèixer intervals de núvols baixos davant la costa central i sud de la Costa Brava. A partir de finals del matí arribaran bandes de núvols per l’oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat la tarda, i creixeran nuvolades al Pirineu. S’espera algun ruixat feble i aïllat al Pirineu, sobretot al sector occidental, a partir del migdia. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa i màxima lleugerament o moderadament més alta en punts del litoral i lleugerament més baixa a l’extrem nord del Pirineu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET