El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Feliu de Guíxols

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Ennuvolat Plugims
Prob. precip. (%) 0254520502555
Cota de neu (m) 0200017001600150019002700
T. màxima (ºC) 17191817161820
T. mínima (ºC) 1112101091010
Vent 35 km/h S 25 km/h S 0 km/h C 10 km/h S 5 km/h SE 10 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges al Pirineu i clarianes a la resta

Fins al migdia estarà serè o poc ennuvolat. A partir de la tarda creixeran nuvolades a l’interior del país, sobretot al quadrant nord-oest, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, mentre que al litoral continuarà poc ennuvolat. Malgrat això, al final del dia també arribaran núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral. Independentment, al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu occidental estarà molt ennuvolat o cobert tota la jornada. Durant el matí s’esperen precipitacions al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu occidental. A la tarda se’n produiran novament al Pirineu i al Prepirineu, i no se’n descarten a altres punts del terç oest. Temperatures lleugerament més baixes.

La mar: De maror a forta maror a tota la zona marítima.

Demà: De matinada el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert. Durant el matí la nuvolositat es trencarà i el cel quedarà variable, amb creixement de nuvolades. Fins al migdia s’espera precipitació al quadrant nord-oest i és possible a la resta. A partir de llavors s’esperen ruixats a punts de muntanya i zones properes. Temperatura en lleu descens.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET