El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Feliu de Guíxols

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00002050
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 25262525262426
T. mínima (ºC) 15161616161616
Vent 15 km/h SE 30 km/h S 25 km/h S 15 km/h NE 15 km/h NE 10 km/h SE 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Arriba una massa d’aire càlid

Domini del cel serè en general, tot i que fins a mig matí creuaran núvols alts i alguns de mitjans per la meitat sud del territori. Arribaran núvols alts a partir de mitja tarda per l’oest del territori, i també hi haurà algun estrat baix al litoral, sobretot de matinada i al final del dia. A les hores centrals de la jornada creixeran nuvolades a zones de muntanya, sobretot del Pirineu, on poden caure alguns ruixats dispersos, preferentment al sector oriental. Seran d’intensitat feble o puntualment moderada, i localment aniran acompanyats de tempesta. Les temperatures seran entre lleugerament i moderadament més altes, sobretot la màxima a l’interior. Bufarà el vent de component sud i est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est, i de component sud a l’interior, arreu entre fluix i moderat.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè, tot i que a la tarda creixeran núvols d’evolució diürna a punts de muntanya i n’arribaran pel terç oest, i hi hauran estrats baixos al litoral. La mínima serà lleugerament superior, i la màxima es mantindrà similar al litoral i a la resta pujarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET