El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Feliu de Guíxols

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja i clarianes Pluja i clarianes Ennuvolat Pluja i clarianes Plugims Clarianes
Prob. precip. (%) 8010025557030
Cota de neu (m) 270024001600170019002300
T. màxima (ºC) 252421221922
T. mínima (ºC) 151111101211
Vent 20 km/h E 25 km/h S 10 km/h NO 25 km/h SO 5 km/h E 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Augment de la nuvolositat

Cel poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts. A partir de mig matí també n’arribaran de mitjans i creixeran nuvolades al quadrant nord-est. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i en punts del prelitoral i de la Depressió Central. A partir del migdia s’espera precipitació feble al Pirineu, sobretot al vessant nord, i alguns ruixats d’intensitat entre feble i moderada en punts del quadrant nord-est. La temperatura mínima serà lleugerament més alta i la màxima baixarà lleugerament al quadrant nord-oest, pujarà a la meitat sud del litoral i serà semblant a la resta.

La mar: Marejol amb alguna àrea de maror a tota la zona marítima.

Demà: Al llarg de la matinada la nuvolositat augmentarà fins a quedar molt ennuvolat o cobert arreu. Fins a mig matí és probable precipitació al Pirineu i Prepirineu, sobretot al vessant sud del sector occidental. A partir de llavors se n’espera per ponent, que amb el pas de les hores s’estendrà i podrà acabar afectant qualsevol punt. Temperatura moderadament més baixa, tant la mínima com la màxima, si bé el descens serà localment notable.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET