El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Fruitós de Bages

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Plugims Clarianes Clarianes Pluja Plugims
Prob. precip. (%) 010045507055
Cota de neu (m) 000026002500
T. màxima (ºC) 343034332832
T. mínima (ºC) 181917171714
Vent 20 km/h S 15 km/h E 5 km/h SO 25 km/h SE 15 km/h O 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Calor forta encara

Cel poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans, més abundants i compactes fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda, sobretot a l’oest del país. A partir del migdia també creixerà alguna nuvolada en punts del Pirineu. Independentment, es formaran alguns núvols baixos en punts del litoral nord i central a partir de la tarda. No es descarta algun ruixat feble i minso a l’extrem nord del Pirineu a la tarda. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima baixarà lleugerament.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Fins al migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general, puntualment cobert en punts de la meitat oest. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar en general, si bé hi haurà alguns intervals de núvols baixos en punts del litoral. De matinada s’iniciaran precipitacions al terç sud i al llarg del matí s’estendran a altres punts de la meitat oest. A més, a partir de migdia és possible que arribin a altres punts de la meitat est. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i la màxima serà moderadament més baixa arreu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET