El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Jordi Desvalls

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Pluja i clarianes Pluja i clarianes Pluja forta Pluja forta Pluja forta Pluja i clarianes
Prob. precip. (%) 706085908580
Cota de neu (m) 1100500600160016001400
T. màxima (ºC) 131111131516
T. mínima (ºC) 353887
Vent 5 km/h E 40 km/h N 25 km/h N 35 km/h E 10 km/h N 5 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temps variable

Cel molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. Independentment, hi haurà alguns núvols baixos fins al migdia en punts del quadrant nord-est. A partir de mitja tarda s’espera precipitació al terç oest i, a partir del vespre, avançarà d’oest a est i afectarà qualsevol punt del país. La cota de neu se situarà al voltant dels 800 metres al Pirineu i Prepirineu. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa i màxima entre lleugerament i moderadament més baixa.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava i de maror a marejol a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel entre molt ennuvolat i cobert per núvols mitjans, més compactes al Pirineu i al litoral. Fins al matí s’espera precipitació a qualsevol punt. A partir d’aleshores quedarà restringida al terç sud i al vessant nord del Pirineu, i de forma més dispersa a d’altres punts del litoral. La cota de neu baixarà ràpidament dels 1.000 als 400 metres aproximadament. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, sobretot al Pirineu i Prepirineu, i la màxima serà lleugerament o moderadament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET