El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Vicenç de Montalt

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Núvols alts Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 50005555
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 26252728302827
T. mínima (ºC) 17171717201917
Vent 10 km/h S 10 km/h SE 10 km/h S 15 km/h S 20 km/h SO 15 km/h S 15 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Tarda de xàfecs en punts del nord

Durant el matí el cel romandrà serè o poc ennuvolat en conjunt pel pas d’alguna banda de núvols alts. A partir del migdia i fins al vespre creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, i interior del quadrant nord-est, i núvols d’evolució en altres punts de muntanya de l’interior de la meitat nord que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt. A banda, en trams del litoral també quedarà localment mig ennuvolat per alguns intervals de núvols baixos, sobretot al principi i al final del dia. Durant la tarda s’esperen alguns ruixats i xàfecs, localment amb tempesta, en punts del Pirineu i Prepirineu i interior del quadrant nord-est, i no es descarta que vagin acompanyats de calamarsa. Les temperatures mínimes i màximes encara seran lleugerament més altes.

La mar: Hi haurà marejol a tota la zona del litoral.

Demà: Predomini del cel serè o poc ennuvolat amb el pas de bandes de núvols alts i alguns de mitjans. A banda, durant les hores centrals del dia hi haurà el creixement de núvols d’evolució en punts de muntanya sobretot del Pirineu i Prepirineu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET