El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Siurana

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Clarianes Clarianes Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 001000010
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 13121410111112
T. mínima (ºC) -1003-1-1-2
Vent 0 km/h C 20 km/h NO 10 km/h NO 25 km/h N 5 km/h N 0 km/h C 5 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Anticicló i glaçades

El cel romandrà serè en conjunt. A la tarda, és probable la formació d’algun núvol baix al sud de la Costa Brava i nord del litoral central. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Hi haurà glaçades moderades o fortes a l’interior i, de forma local, també hi haurà glaçades febles al litoral, amb una notable inversió tèrmica matinal. També hi haurà bancs de boira i boirina matinals a fondalades de la depressió Central, sobretot a les valls dels rius. La boira serà gebradora.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava i marejol a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: El cel romandrà serè. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos al litoral nord a l’inici del dia i en punts del quadrant nord-est a partir del vespre. La temperatura mínima i màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Hi haurà glaçades moderades o fortes a l’interior, i de forma local també n’hi haurà de febles al litoral. Ambient molt fred fora de les hores centrals del dia, amb notable inversió tèrmica.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET