El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Terrades

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Pluja forta Pluja forta Pluja forta Plugims Plugims Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 100100100100802025
Cota de neu (m) 0160017001500130011001300
T. màxima (ºC) 7101315151414
T. mínima (ºC) 2375311
Vent 35 km/h N 30 km/h E 0 km/h C 5 km/h S 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges abundants i neu a cotes baixes

Durant tot el dia, i arreu del territori, el cel estarà molt ennuvolat o cobert. Fins a primera hora del matí s’espera precipitació a punts del terç sud i és possible al litoral i prelitoral nord. Al llarg del matí la precipitació s’estendrà a altres zones de la meitat est i de la resta del litoral i prelitoral, i al final del dia les precipitacions també podran afectar altres punts de la Catalunya Central. A l’interior del quadrant nord-est i extrem sud, l’acumulació de pluja serà entre molt abundant i extremadament abundant. La cota de neu voltarà fins a mig matí els 100 metres a la meitat nord del litoral i prelitoral, així com a l’extrem sud. A mesura que la precipitació avanci cap a l’interior, la cota de neu pujarà progressivament fins als 400 metres a l’interior de la meitat est i al massís del Port. Bufarà el vent de gregal entre moderat i fort amb cops molt forts arreu de Catalunya excepte a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre.

La mar: Entre mar brava i mar desfeta a la Costa Brava, i mar brava a la resta del litoral.

Demà: Es mantindran les pluges abundants i el vent fort al llarg de la jornada. La temperatura màxima pujarà lleugerament, i això farà pujar la cota de neu fins als 1.000 metres.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET