El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Terrassa

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 015502525
Cota de neu (m) 018000017001100
T. màxima (ºC) 151415131511
T. mínima (ºC) 545345
Vent 0 km/h C 15 km/h O 25 km/h NO 10 km/h NO 20 km/h O 15 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temps més complicat a ponent

Cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que aniran creuant de nord a sud, sobretot a la tarda, que serà quan seran més abundants. També hi haurà bancs d’estrats baixos a la Depressió Central que localment seran persistents a ponent i a l’altiplà central. No s’esperen precipitacions. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, sobretot a la meitat sud. La màxima serà similar i els valors més baixos s’enregistraran a ponent. La visibilitat serà bona en general, amb bancs de boira o boirina matinals a valls i fondalades de l’interior, que localment seran persistents a ponent. El vent bufarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component nord i oest. Al terç sud bufarà mestral fluix amb cops moderats.

La mar: Marejol a la Costa Brava, amb àrees de maror al sector nord. De maror a marejol a la resta de la zona marítima.

Demà: Continuarà el cel serè o poc ennuvolat fins al migdia, quan la nuvolositat començarà a créixer de nord a sud fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET