El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tesà

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol, amb algun ruixat al Pirineu

De matinada el cel estarà mig ennuvolat al terç sud i a Ponent, amb tendència a minvar al llarg del matí. A la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat, amb el creixement d’algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu a partir del migdia. Durant la tarda són possibles alguns ruixats locals i febles a punts del vessant sud del Pirineu occidental. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa i màxima lleugerament més alta.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i marejol amb àrees de mar arrissada a la costa central i a la Costa Daurada.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat, amb el creixement d’algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu a partir del migdia i alguns núvols d’evolució al prelitoral. Al final del dia es podran formar alguns intervals de núvols baixos a la Costa Brava. Durant la tarda són probables alguns ruixats locals i febles a punts del Pirineu, sobretot al sector occidental. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta i màxima similar o lleugerament més baixa, sobretot al nord-est i al litoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET