El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Torroella de Montgrí i l'Estartit

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Sol Clarianes Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 000055
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 121414161215
T. mínima (ºC) 000-21-1
Vent 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h SE 0 km/h C 10 km/h NE 10 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Fred, sol i inversió tèrmica

El cel es mantindrà serè, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a l’extrem sud del litoral i el prelitoral fins a mitja tarda, que deixaran el cel mig ennuvolat. No es descarta alguna precipitació feble, aïllada i minsa a l’extrem sud fins a mig matí i de nou al final del dia. La temperatura mínima serà semblant, si bé en zones elevades pujarà lleugerament. La màxima pujarà lleugerament arreu. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Fora de les hores centrals del dia l’ambient serà molt fred, amb glaçades febles al prelitoral i localment en alguns trams del litoral, i moderades o fortes a la resta de l’interior. El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre, amb terral fluix amb alguns cops moderats al litoral. Durant les hores centrals del dia s’imposarà el vent fluix amb cops moderats de components sud i oest en conjunt.

La mar: Marejol en tota la costa, amb àrees de maror a la Costa Brava.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, amb núvols baixos a la meitat sud del litoral i el prelitoral, on pot caure alguna precipitació feble. Mínima semblant i màxima, lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET